Sharks & Whales

menu
What we do.

Samen, doen we het beter

Bij Sharks & Whales geloven we dat echt. Onze focus ligt op een hechte samenwerking en op een ervaren, toegewijd team om je communicatieproject efficiënt te managen. Daarvoor krijg je één vast aanspreekpunt: een betrouwbare partner die elke stap opvolgt en het nodige doet om je doel(en) én je deadline te halen binnen het vooropgestelde budget.

Project & event management

Consultancy

Communicatie

Merkpositionering

Waar (en hoe) is jouw merk anders dan dat van je concurrenten? Hoe ervaren je klanten het? Welke plaats neemt het in in hun hoofd (en in hun hart)?

Merkstrategie

Hoe, wat, waar, wanneer en aan wie moet je je merkboodschap communiceren? Een welomschreven en goed uitgevoerde merkstrategie leidt tot een evenwichtige merkboodschap, een sterke emotionele connectie met klanten én een hogere merkwaarde.

  • Communicatieplan
  • Interne Communicatie
  • Communicatiegerelateerde workshops
  • PR

Creatie

Productie & Media

Wat mag je verwachten van Sharks & Whales?

wave

We kennen de briefing en het project door en door. We bouwen een hechte, sterke relatie op met onze klanten. We brengen voor elk project de juiste expertise aan boord. We houden regelmatig duidelijke, realistische statusmeetings. We geloven in creativiteit en innovatie (waar het een meerwaarde biedt). We garanderen echte flexibiliteit en beschikbaarheid. We werken kosteneffectief en transparant. We benaderen elk project resultaatgedreven. We zijn vlot meertalig (Nederlands, Frans & Engels)