Sharks & Whales

menu

Wat we doen is allesbehalve fishy. Eau contraire.

Hmm. Okee dan. arrow
wave wave
wave wave wave
Welkom bij Sharks & Whales. Wij zorgen ervoor dat plannen gerealiseerd worden op een persoonlijke, no-nonsense manier.

Welkom bij Sharks & Whales. Geen zorgen. Wat we doen is allesbehalve fishy. Eau contraire. Sharks & Whales is gebeten door Communication Consultancy en Management.

wave wave

Wij zorgen ervoor dat plannen gerealiseerd worden op een persoonlijke, no-nonsense manier. Want om echt rendabel te zijn heeft elk project (door)gedreven projectmanagement nodig. Dat geldt zowel voor een nieuwe website als voor de organisatie van een event. Of voor het opzetten van een goeie (social) mediacampagne. Sharks & Whales helpt je de golven te trotseren, vol vertrouwen te navigeren én de juiste vissen aan de haak te slaan.

Zonder leiding botst zelfs de scherpste strategie, het beste idee of het strafste verhaal tegen obstakels aan. En dan geef je uiteindelijk misschien veel méér uit dan voorzien. Daarom duiken we bij Sharks & Whales echt volledig in je project. We houden rekening met eb en vloed. En we stellen de best mogelijke aanpak voor om je doel te bereiken.

We bouwen sterke relaties op met onze klanten. We werken nauw samen en plannen regelmatig een meeting in voor CDU’s*.

* CDUs = Coffee, Donuts and Updates

plus

Heb je al een strategie of een creatief concept?

Dan werken we dat graag uit met jouw team.

Wil je starten van scratch?

Sharks & Whales beschikt over een netwerk van topfreelancers (aka Dream Team) dat al je communicatieplannen of events waarmaakt.

Missie.
Visie.

wave

Sharks & Whales focust op de communicatienoden van kleine en middelgrote ondernemingen of kmo’s.

Anders gezegd: wij managen al je communicatieprojecten. Van een nieuwe website tot de organisatie van een event. Van een rebranding tot extra back-up of mankracht bij hoogtij.

We spreken de decisionmakers rechtstreeks aan met een zee van communicatiediensten. Voor elke uitdaging vissen we de juiste (én ervaren) freelance professionals uit onze kleine maar kwalitatieve school van communicatie-experten.

Zo garanderen we op elk moment een lean-and-mean aanpak. Zonder torenhoge (overhead)kosten. En zonder de complexe werking die vaak eigen is aan grote(re) communicatieagentschappen.

Doelstelling

We helpen kmo’s hun communicatiebehoeften helder te krijgen. En we voeren elk project uit: van a tot z. Op een doelgerichte, rendabele, hands-on, prettige en betrouwbare manier.

What's in a name?

plus

Als je succesvol zaken wil doen, zijn 2 dingen essentieel: sterk zijn en weten wat je wil. Soms moet je echt je tanden in dat project zetten en vechten voor resultaten. Dat is de sharks- of haaienkant.

Whales of walvissen daarentegen zijn buitengewone wezens. Door hun karakter en omvang ademen ze respect en vertrouwen. Ze stralen rust uit, hun communicatietalent is indrukwekkend (zelfs over grote afstanden in de oceaan). En ondanks hun imposante grootte zijn ze zeer zacht en vriendelijk in de omgang (met uitzondering van de orka, maar da’s een ander verhaal …). Verder zijn haaien en walvissen ook de favoriete dieren van mijn zoon Storm.